Karmahoroskop Roar Krogshus


Hovedside


Artikler


Nettbutikk
Spirituelt kurs på Kreta i oktober

Kurs i astrologiforståelse, karma og reinkarnasjon

  Unik beliggenhet: The Old Phoenix Hotel, Kreta 12. – 19. oktober 2019Målet med kurset

Intensjon er å gjøre deg kjent med astrologi som et nyttig verktøy til å forstå deg selv og andre bedre. Kurset vil belyse at vi lever flere liv, noe som kan gi deg et nytt perspektiv, energi og bevissthet om dette livet, og hva du kan gjøre med det. I kurset forteller jeg om mine og andres opplevelser fra tidligere liv og om ulike karmatema med årsak og virkning i dette livet. Du får høre hvordan vi alle kan påvirke våre liv, både dette og fremtidige.

 I løpet av dagene på Kreta vil du både få innsikt i astrologi med utgangspunkt i tolkning av ditt fødselshoroskop og forklaring på viktige karmiske tema i ditt liv, slik det er beskrevet i ditt personlige karmahoroskop.  (De som ikke har fått horoskop tidligere, vil kunne få det før avreisen, mot et tillegg i kursavgiften.)

Jeg har som målsetning at hver deltaker skal endre sin holdning til livets utfordringer og derved oppleve at man kan takle livet bedre etter dette kurset.

Innhold

I de seks dagene gjennomgår jeg disse emnene: (For detaljert dagsprogram, kontakt meg.)

  • Astrologi – et nyttig verktøy, med tolkning av Sol, Måne og Venus i ditt horoskop.

  • Reinkarnasjon og sammenhengen mellom tidligere liv og hendelser i dette livet, slik jeg og andre har opplevd det.

  • Karma, hvordan gjenkjenne og forholde deg til ditt karma.

  • Meditasjoner, tips og råd om hvordan takle det livet du har fått.

  • Beretninger fra personer som har vært inn i døden og tilbake.

  • Spirituell film om reinkarnasjon.

  • Mediumdemonstrasjon på at våre kjære følger med oss fra den andre siden.

Daglig kurssamling er tre timer på formiddagen og en time om ettermiddagen, – resten av tiden til egen disposisjon. Området er utmerket for fotturer, snorkling, leie av kano og ekskursjoner med båt til de nærmeste landsbyene.

 For hvem

Alle med interesse for disse temaene.

Hotellet

The Old Phoenix ligger på et av de vakreste, fredeligste og minst utbygde områdene på den sørvestlige delen av Kreta, nær landsbyen Loutro. Hotellet er et familiehotell med lange tradisjoner, og som nås med båt eller til fots fra nærmeste landsby. Hotellet er varmt anbefalt av en annen norsk kursleder for sin unike beliggenhet, fjernt fra turistområder og med vakker uberørt gresk natur omkring. Se beskrivelse og flere bilder på: https://www.old-phoenix.com/

Pris

Kr. 6.800 pr person rom med sjøutsikt. Merk at prisen gjelder når to deler rom og den inkluderer opphold med ½ pensjon, og kursavgift med dokumentasjon, men ikke fly. Halvpensjon omfatter frokost og middag. Lunsj er mulig å få kjøpt i restauranten, Tillegg for enkeltrom, hvis tilgjengelig, er kr. 1.300.

Bestilling av flybillett

Direktefly på disse datoene får du med Norwegian og SAS. Prisene ligger nå i januar fra vel 3.500 til 4.500 kroner, tur/retur Gardermoen. Direkte med Norwegian fra Bergen koster nå ca 2.500. Flybilletten må hver enkelt bestille selv. Jeg hjelper deg gjerne med bestillingen. Men du må ikke bestille flybillett før du har fått bekreftelse fra meg om at kurset blir holdt.

Transport til hotellet

Jeg vil koordinere transport fra og til flyplassen. Den kommer på ca 10 -15 € hver vei i tillegg.

Om meg

Jeg har lang erfaring med å holde spirituelle kurs. Er utdannet astrolog med spesielt tema karma. I løpet av de siste 20 årene har jeg tolket karma for mer enn 4000 personer, både muntlig på alternativmesser og skriftlig, med stadig bekreftelser på hvor treffsikre tolkningene er.  Jeg bruker meg selv og mitt liv som eksempel på sammenhenger mellom tidligere og nåværende liv. Mine minner om tidligere liv har jeg fortalt om på alternativmesser og i NRK “Mellom himmel og jord”. Har også vært aktiv på NRK TV med karmatolkning. De siste fem årene har jeg utviklet mine evner som medium, noe jeg vil demonstrere for deltakerne på kurset.

Påmelding

Påmelding skjer til Roar Krogshus, Jordstjerneveien 77 H, 1283 Oslo, epost: roar@krogshus.no eller til telefon 95 92 77 88, så sender jeg påmeldingsskjema sammen med faktura på et depositum på kr. 1.000.

 

Kurset er for kun 10 deltakere.  Vær derfor snar med påmelding.

***

Karmahoroskop Roar KrogshusTelefon: 95 92 77 88Nettstedskart