Karmahoroskop Roar Krogshus


Hovedside


Artikler


Nettbutikk
 Om meg

 

 

Jeg er utdannet økonom og i tillegg astrolog fra Den nordisk Astrologiskolen i Oslo.  Siden starten med astrologi for 25 år siden har jeg hatt spesiell oppmerksomhet på at karma og tidligere liv kan vises i fødselshoroskopet. Denne bakgrunnen kombinert med klare minner om mine tidligere liv, har bekreftet for meg visdommen som finnes i fødselshoroskopet som kilde til å forstå dette livet og de utfordringer vi har valgt.

Har deltatt på alternativmesser i en årrekke over hele landet, og levert rundt 5.000 karmahoroskoptolkninger de siste 15-20 årene. Jeg har også holdt en rekke foredrag både på alternativmesser og i astrologiforeninger rundt omkring, skrevet flere artikler om karma og hvordan tidligere liv påvirker dette livet.  Har også holdt mange kurs om disse tema i Norge, Egypt og Hellas og deltatt på TV og i radio om karma og tidligere liv.

Min erfaring med healing, mediumskap og andre alternative behandlingsformer, samt egen selvutviklingsprosess, er også nyttig i rollen som veileder og kursleder.

Karmahoroskop Roar KrogshusTelefon: 95 92 77 88Nettstedskart