Karmahoroskop Roar Krogshus


Hovedside


Artikler


Nettbutikk
Tilbakemeldinger på horoskopet

Her et utdrag av hva jeg har fått av tilbakemeldinger  på karmahoroskopet.

 Sitter mer med frysninger, hakaslett, glede, en endelig-følelse og masse mer! Horoskopet du har skrevet stemmer 99 %!!! Selv tidligere liv stemmer, mye har jeg sett selv og gjenkjennelse i følelser og handlinger er skremmende... Men det gir meg nå en fantastisk mulighet for å jobbe med meg selv, enda mer. Tusen takk..."

                          ÅHS
 
"Nå har jeg lest igjennom mitt karmahoroskop.  Vel hadde jeg forventninger på forhånd, men at det skulle oppleves SÅ riktig, er helt ufattelig!.
 
De fleste av mine små "missing links" er nå falt på plass, og jeg føler at jeg nå er blitt utstyrt med den beste verktøykassen jeg kunne ha fått!
 
I tillegg er det skrevet på en veldig forståelig måte, samtidig som  det er profesjonelt utført.
 
Tusen takk for denne verdifulle verktøykassen! jeg har allerede anbefalt deg til andre!"
                                             AJL
 
"Først, vil bare takke for utrolig interessant karmahoroskop som du sendte meg i etterkant av Alternativmessa i Bergen...For å være helt ærlig gav dette meg lange frysninger nedover ryggen. Tatt i betraktning at du snakket med meg i kun 20 minutter på ei messe, og alt du visste om meg var når og hvor jeg ble født, så er det helt sykt at du kunne se at dette var og er et stort problem for meg."
 
Uansett, takker og bukker for et fantastisk karmahoroskop. Har reklamert for deg til mange av mine venner og slektninger, og skrytt deg opp i skyene for å være nøyaktig, presis og lettforståeligAll ære til deg, som gjør en god jobb blant andre hyklere og wannabe-mystikere/-astrologer."
                                LTH
"Jeg føler at 90% stemmer.  helheten handler om mine følelser, usikkerhet og sårbarhet og hva det medfører fra mine tidligere liv, som jeg også har slitt med i dette livet."
"Med det karmiske horoskopet, det jeg har lest meg til og det jeg selv har kommet til, er det samme.  Endelig begynner brikkene å falle på plass, mer forståelse for alt. Tusen takk"
                                 KH.
 
"Dette har forandret mitt liv. Jeg har fått bekreftelse på følelser som er uforklarlige inntil nå."
                                   AS
 
"Takk for karmahoroskopet. Det sa meg veldig mye og vil bli en god hjelp i den videre jobbingen"
                                    M
Takk for det flotte karmahoroskopet jeg fikk tilsendt for en tid tilbake.. Det er helt utrolig hvordan jeg kunne kjenne meg igjen i det aller meste,og skjønte plutselig meninga med så mye som jeg har følt og tenkt på i alle år..Gråt og lo om hverandre.
                                   K-M

TAKK ROAR

 

Etter å ha lest horoskopet i går kveld:  ”eksploderte” mine følelser av glede!

Du har beskrevet mitt nåværende liv 100%.

 

Det aller siste avsnittet sier alt.

 

Min kjære ”spådame” Helle sa til meg for et par år siden:

 

Jeg må face-frykten.  Ta tak i den hver gang den dukker opp.

 

Nå har jeg fått svar på hvorfor jeg hele livet har vært redd og ikke tatt ansvar.
NN
 

Hei, Roar! Jeg takker deg for tidligere tilsendte karma- og årshoroskop, dvs i 2009. Har mange ganger tenkt å gi deg en tilbakemelding, da jeg fant horoskopene meget interessante, tankevekkende og treffende! Hilsen Gerd juli 2010 

 

Hei Roar.

Jeg må få takke deg for din punktlighet. Jeg leste horoskopet mitt med stor innlevelse og er nesten skrekkslagen over hvor riktig det hele er for meg.

Hver eneste linje treffer meg med enorm kraft, og du har nå hjulpet meg til å se tingene i et nytt lys og med en bedre forståelse for hvorfor livet mitt er som det er. "Dette er helt sprøtt" satt jeg og tenkte flere ganger underveis i lesingen, og til min store overraskelse og glede fikk jeg svar på at jeg er på rett vei.

 

Jeg håper for alle mine medmennesker at dette vil være din retning i livet, da dine karmahoroskop vil kunne hjelpe mange mennesker i å nå sitt høyere selv og den genuine lykke.

 

Nok en gang, tusen takk for et fantastisk horoskop.

 

KS (mai 2010)Hei Roar.


Tusen takk for « Karmahoroskop «.  Det var svært spennende lesing.  Og eg kjente meg virkelig igjen i svært mye.  Svært lærerikt.  Og utviklende.  Og å sjå at det er sider med ein selv som er bra og som ikkje er bra og ta tak i dette.  Det som er like fantastisk er jo at dette redskapet forteller det samme som kommer fram i andre redskap som f.eks håndanalyse, aura, reeding.  Og eg får det som eg er klar for å ta tak i.


Fantastisk at det finnes slike verktøy og at noen sitter inne med denne visdommen og klokskapen.  Det fasinerer meg. 


 Lindy (nov 2013)


Karmahoroskop Roar KrogshusTelefon: 95 92 77 88Nettstedskart